Webdesign

Doeltreffend, uniek en professioneel webdesign voor iedere ondernemer. Van idee tot een uitgewerkt visueel ontwerp. Voor iedere onderneming een mooi webdesign. Met de grootste zorg wordt deze voor u vormgegeven.

Grafische vormgeving

Wij ontwerpen verschillende producten voor uw bedrijf. Dit kan bijvoorbeeld een complete huisstijl zijn, een logo naar wens, visitekaartjes, flyer, brochures of gewoon een leuke menukaart voor uw klanten.  Kortom, onze menukaart is heel divers!

Webshop

Uw eigen winkel online, de wens van vele ondernemers en het gemak voor de consument. Wij bouwen onze webwinkels met het bekende programma WordPress.  WordPress bezit over een standaard content management system dat u straks zelf gemakkelijk bij kunt houden en uw winkel kunt beheren van afstand en producten kunt aanvullen of verwijderen.

Social Media

Social Media is tegenwoordig niet meer weg te denken binnen de zakelijke markt.  SV Design adviseert, ondersteund en begeleidt u bij het opzetten van uw Social media account. SV Design biedt u verschillende pakketten voor ondersteuning. Is er iets niet duidelijk? Neemt u dan contact met ons op!

 Online marketing & Zoekmachine optimalisatie

Essentieel voor uw onderneming. Haal hiermee het maximale uit uw website en laat ons u helpen bij goed gevonden worden. Door het inzetten van een reeks aan technieken, onderzoek binnen uw doelgroep en onze kennis en kunde vergroot dit de kans op bezoekers op uw website.

Drukwerkrealisatie

Wij leveren een diversiteit aan drukwerk voor een zeer aantrekkelijke prijs. Wilt u dit toch liever zelf regelen, geen probleem. U ontvangt van ons alle bestanden druk klaar.

Wij bieden u de beste service

MET ALLE DIENSTEN ONDER 1 DAK

PROJECTEN VOOR LANGERE PERIODE?

ONDERHOUD OF RESTYLING VAN UW BESTAANDE WEBSITE?

INFORMEER VANDAAG NOG NAAR DE MOGELIJKHEDEN

CONTACT

Onderhoudservice bij SV Design – U bespaard tijd

Als opdrachtgever kunt u ervoor kiezen om na oplevering van het project uw website zelf te onderhouden en updates uit te voeren die van belang zijn voor een goed functionerende website. SV Design maakt haar websites o.a. met het bekende WordPress systeem en zijn dus allemaal voorzien van een content Management Systeem. Een content Management Systeem is een programma waarin u makkelijk en snel updates kunt uitvoeren en pagina’s kunt aanpassen. Daarnaast heeft u het beheer in eigen hand en kunt u ermee werken wanneer het u uitkomt. Het programma is gebruiksvriendelijk en makkelijk te bedienen. Bij oplevering van het project ontvangt u een korte instructie hoe dit in zijn werk gaat.

Bedrijven die het onderhoud van hun website liever uitbesteden doen dit vaak omdat de benodigde kennis ontbreekt of er simpel weg geen tijd voor hebben en zich liever op andere zaken willen focussen. Indien gewenst kunnen wij  het onderhoud voor uw website blijven uitvoeren en de updates doorvoeren die noodzakelijk zijn om uw website optimaal te laten draaien. De opdrachtgever levert in dit geval de benodigde informatie aan en zal vervolgens worden verwerkt op uw website.

ONLINE MARTKETING & SEO

ZOEK EN GIJ ZULT VINDEN!

Zoekmachine optimalisatie | Social Media

Aanbod

  • Zoekwoordenonderzoek
  • Website Analyse
  • Google Analytics
  • Social Media

Resultaat

  • Meer bezoekers
  • Meer klanten
  • Stijging omzet
  • Direct goed vindbaar

Alle diensten onder één dak

GEMAK DIENT DE MENS

Klantbeoordelingen

Trots op al onze tevreden klanten!

SV Design heeft voor ons bedrijf prachtige flyers ontworpen. Wij zijn hier als bedrijf erg blij mee en gaan zeker nog en keer van jullie diensten gebruik maken.
Tim de Jong
Wij hebben onze website bij SV Design laten ontwikkelen en zijn zeer content met het resultaat!
Femke de Boer
Een super mooie strakke website. Wij zijn zeer tevreden!
Maaike de Jong