Aangenaam kennis te maken

Mijn naam is Sophie Verschure oprichtster van SV Design. SV Design is ontstaan uit jaren lange hobby.  Met veel plezier werk ik aan alle opdrachten. SV Design is inmiddels uitgegroeid tot een allround internetbureau, waar u terecht kunt voor al uw online diensten of promotieartikelen. Heeft u een bestaande website en wilt u deze laten restylen naar een fris en moderne lay-out dan kan dat. Misschien heeft uw website wel het nodige onderhoud nodig, maar weet u niet goed hoe u dat moet doen? Ook dan helpen wij u. Kortom voor alle diensten kunt u bij ons terecht. Wij heten u graag tot ziens en heeft u vragen, stelt u deze gerust.

Onze werkwijze

Wij starten ieder project met een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek maakt u uw wensen kenbaar en bespreken we welk stappenplan bewandelt dient te worden voor de realisatie van uw project. Wij verwerken vervolgens alle informatie in offertevorm en sturen wij u toe zodat u dit rustig nog eens kunt nalezen. Mocht het zo zijn dat u toch nog zaken aangepast wilt hebben dan geeft u dat aan ons door. Indien akkoord stuurt u de offerte ondertekend retour aan ons en starten wij uw project.

GRAFISCHE VORMGEVING

Bij ons kunt u terecht voor al uw online diensten en grafisch design. Wij ontwerpen echt van alles. Visitekaartjes, logo’s, flyers, posters of een compleet huisstijldesign. Bent u in verwachting en wilt u een mooi geboortekaartje laten ontwerpen dan kan dat. Gaat u op korte termijn trouwen, ook dan kunnen wij u van dienst zijn. Bent u horeca ondernemer dan ontwerpen wij voor u uw menukaarten, consumptiebonnen, dinercheques en placemats.

DRUKWERK REALISATIE

Bij ons kunt u terecht voor al uw drukwerk. Bent u al klant van ons, dan bezorgen wij uw drukwerk gratis thuis. Wilt u liever uw eigen drukwerk verzorgen dan kan dat natuurlijk ook! Wij leveren al uw bestanden druk klaar.

Succesvol visitekaartje

Een eerste indruk maakt u vaak maar één keer. De uitstraling van uw website en/of huisstijl is het visitekaartje van uw bedrijf en zal medebepalend zijn voor de klant om een beeld te krijgen van uw bedrijf. Het is van belang dat uw website en/of huisstijl er niet alleen professioneel uitziet, maar daarnaast ook overzichtelijk, goed en snel navigeerbaar en de teksten moeten duidelijk leesbaar zijn. Aan de hand hiervan zullen uw bezoekers al gauw kunnen bepalen of dit een bedrijf is waar men naar opzoek is.

Betaalbaar webdesign voor iedere ondernemer.

MODERN – UNIEK – BETAALBAAR

Reclame in elke vorm zowel visueel als tastbaar.

HET BEGINT HIER

Wij helpen u graag bij het promoten van uw bedrijf.

ERVAAR DE KRACHT VAN HET INTERNET

Restylen van uw bestaande website

MODERN, FRIS, UNIEK & PROFESSIONEEL

Heeft u een bestaande website en wilt u deze moderniseren en voorzien met de nieuwste technieken? Dat kan! Wij adviseren u graag over de mogelijkheden.

Onderhoudservice bij SV Design – U bespaard tijd

Als opdrachtgever kunt u ervoor kiezen om na oplevering van het project uw website zelf te onderhouden en updates uit te voeren die van belang zijn voor een goed werkende website. Bij ons worden de meeste websites o.a. met het bekende WordPress systeem gebouwd en zijn dus allemaal voorzien van een content Management Systeem. Een content Management Systeem is een programma waarin u makkelijk en snel updates kunt uitvoeren en pagina’s kunt aanpassen. Daarnaast heeft u het beheer in eigen hand en kunt u ermee werken wanneer het u uitkomt. Het programma is gebruiksvriendelijk en makkelijk te bedienen. Bij oplevering van het project ontvangt u een korte instructie hoe dit in zijn werk gaat.

Bedrijven die het onderhoud van hun website liever uitbesteden doen dit vaak omdat de benodigde kennis ontbreekt of er simpel weg geen tijd voor hebben en zich liever op andere zaken willen focussen. Indien gewenst kunnen wij het onderhoud voor u blijven uitvoeren en de updates doorvoeren die gewenst zijn. De opdrachtgever levert in dit geval de benodigde informatie aan en zal vervolgens worden verwerkt op uw website.